В снощния епизод се случиха  неща, които развълнуваха публиката на

...
В снощния епизод се случиха  неща, които развълнуваха публиката на
Коментари Харесай

Контузеният покерджия се добра до полуфинала, благодарене на острия си ум

В снощния епизод се случиха  неща, които развълнуваха публиката на „ Игри на волята ”. Никой не очакваше на новия любим на феновете Мартин шансът да му изневери и той да получи жестока травма на едната ръка и за малко да отпадне вместо Денислава. Добре, че русокоската се затрудни на пъзела и Елвиса реши преди нея философската поговорка, с помощта на опита си и не по-малко на блестящия си ум.

Още по-драматичен бе края на епизода, в който от продукцията изненадаха Иван Рълев  и вкараха в шоуто някогашната му другарка. С която зъботехникът се разделил малко преди да влезе в „ Игрите ”. Срещата им бе прочувствена, само че Йоана поряза посочения за победител на шоуто. Девойката сподели, че за в този момент не му дава втори късмет, а ще изчака и ще намерения дали ще са дружно от тук нататък.

Поведението й провокира много  хапливи мнения от страна на феновете: ”Не разбрах за какво пристигна това момиче. Само да го натъжи ли преди финала. Личеше си, че той я обича, а тя него не. Усеща се, че е меркантилна. И все едно му сподели в този момент сме единствено другари, само че в случай че грабнеш 100-те бона ще сме дружно! ”, „ Не усетих нищо откровено в нея, а Рълев с каква обич я посрещна.Тъжна панорама, той заслужава доста повече, тя го направи по-симпатичен, като го отхвърли, покруса! ”, „ Явно Йоана надуши пачките, само че му умъртви мерака за победа! ”, пишат фенове на „ Игри на волята ”.

Автор:Инстаграм

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР